Three pools of the mirroring moon

Na een treinritje kwamen we aan op de volgende bestemming: Hagnzhou. Nadat we alles bij het hostel hadden geregeld liepen we richting het karakteristieke meer van Hangzhou.

Bij het meer staat een mooie, hoge pagode vanwaaruit je een prachtig uitzicht hebt oer het meer en de daaromheen liggende natuur.

P1030502

Na ons bezoek aan de pagode aten we in een restaurant waar je bijvoorbeeld krokodillenpoten kon bestellen voor 500 yuan (zo’n 50-60 euro), wij hielden het bij het wat normalere maar daardoor niet minder lekkere varkensvlees.

In het hostel gingen we nog wat kaarten & biljarten om vervolgens te beginnen met het inhalen van wat welverdiende slaap.

Dag 11 Hangzhou

Vandaag namen we een kort boottochtje op een Chinese boot richting het eiland ‘three pools mirroring the moon’ dat in het midden van het meer ligt.

P1030520

Het eiland is vrij apart, maar bleek wel natuurlijk te zijn. Op het eiland is veel bamboe te vinden dat de drie kleine meren waar je omheen kan lopen omringt. In de meren zwemmen grote rode vissen die niet zouden misstaan in het aquarium van de plaatselijke Chinees.

Toen we het eiland hadden gezien, keerden we terug met een andere boot zodat we nog even een ander park konden bezoeken.