Mega Parterning 2014 in Afrika!

Mijn eerste internationale business trip! 

Een tijdje geleden sprak ik khanh weer eens die ondertussen zijn eigen kantoor heeft gestart in Amsterdam, slimme jongen aangezien hij zo jong al bezig is met beleggingen, lease opties en een nieuw concept op de huizenmarkt. Khanh ging samen met zijn business partner Nelson naar Mega Partnering Afrika, een soort groot netwerkevenement voor ondernemers en vroeg of ik mee kwam.

Wat extra vitamine D, een weekje naar Zuid Afrika en interessante sprekers? Why not.. Zo gebeurde het dat ik iets meer dan een week later in het vliegtuig zat in het vliegtuig naar Zuid Afrika.

Het congres werd gegeven dichtbij Johannesburg in Santon wat eigenlijk het LA van Amerika is, chique bars, prachtige zwembaden en luxe malls zijn er in overvloed. Tijdens de pauzes relaxte we dan ook met plezier bij één van de vele poolbars.. onze zwemkleding viel wel wat uit de mode daar, maar ach boeieeee

Het evenement zelf was zeker interessant, het werd gehost door een excentrieke miljonair met de naam JT Foxx die soms een beetje arrogant uit de hoek kwam, maar wel geinig was. We moesten een soort evaluatieformulieren invullen en op basis daarvan werd bepaald of je naar speciale etentjes mocht, ik had geluk en ik kon dus lekker gratis mee-eten.

Het hoogtepunt was uiteindelijk toch wel de tafelindeling bij het galadiner.. ik was namelijk met 7 andere topondernemers ingedeeld bij Steve Wozniak aan de tafel, zeker cool om met de mede-oprichter van Apple te eten & praten. De beste man heeft ook nog mijn telefoon gesigneerd, maar jammer genoeg met een viltstift waarbij de inkt niet zo vast bleek…

Steve Wozniak @ diner

Heb ik veel geleerd? Mwa, het meeste wist ik al. Heb ik veel interessante mensen leren kennen? Zeker, en bij mijn volgende vakantie naar Zuid Afrika die er zeker gaat komen heb ik nu allerlei handige connecties.. ik kan nu o.a. gratis diepzeevissen, jagen en een tour krijgen door Kaapstad + gratis overnachtingen bij gast met een mooie villa. Heb ik plezier gehad? Hell yeah!

See you next time.. South Africa!